Effektiviser din salgsafdeling

Styrk dit salgsteam med Capturis skræddersyede løsninger. Bliv klogere på, hvad der kendetegner jeres succesfulde salgskald, kopier best practice på tværs af teamet og slip for mange timers medlyt og manuelt arbejde.

Opnå en højere succesrate

Få unik og kvalitativ indsigt i, hvad der kendetegner jeres mest succesfulde salgssamtaler, og kopier best practice på tværs af teamet.

Capturi giver dig værdifulde indblik i dine kunders indvendinger, og hvordan dine medarbejdere løser konkrete arbejdsopgaver.

Opnå bedre compliance

Sikr dig, at dit team følger jeres script og holder sig til det, I har aftalt.

Capturi dokumenterer alle samtaler og gør det nemt og effektivt at sikre dig, at den enkelte sælger efterlever scripts, KPI’er og best practice inden for forskellige fokusområder.

Spar tid og ressourcer

Slip for mange timer på medlyt og giv konkret, effektiv og individuel feedback direkte til den enkelte sælger.

Med et bibliotek af konkrete og gode eksempler kan du højne medarbejdertilfredsheden og sikre en hurtigere onboarding af nye medarbejdere.

Vi analyserer lige nu 5 mio. kundesamtaler årligt

Kundecases

 

Kundeindsigter og onboarding med Capturi

 • Besparelse på 7 medarbejdere 
 • Sænket andel af samtaler hvor medarbejderne skulle ”høre en kollega” med 40%
 • 10% forbedring i andelen af glade kunder på telefonen

Det er nogle af de resultater, som Lunar har opnået efter at have taget Capturi i brug. De har bl.a. arbejdet med at afdække, hvad der skaber gode kundesamtaler.

Se hele casen her

Udfordring:
Lunar oplever en enorm vækst i kunder, efter de fik deres banklicens og lancerede deres business produkt. Denne vækst har medført en stor stigning i kundehenvendelser via telefon og samtidig medført et behov for at ansætte og onboarde mange nye medarbejdere til en kompleks industri.

Hvordan hjælper Capturi?:
Lunar har mange use-cases med Capturi. Først og fremmest bruges Capturi til at identificere de vigtigste spørgsmål, kunderne ringer ind omkring. Når Lunar har identificeret disse spørgsmål, iværksætter de initiativer for at nedbringe henvendelserne og dermed sikre et effektivt kundecenter og gode kundeoplevelser.

 

Foruden kundeindsigter bruger Lunar også Capturi til onboarding af nye medarbejdere. Dette gøres hovedsageligt ved at bruge biblioteksfunktionen til at oprette eksempler på ‘best practice’ indenfor forskellige områder. Det har både smidiggjort og effektiviseret deres onboarding proces.

Effektiv onboarding og videndeling med Capturi

 • 40% mindre tid brugt på onboarding
 • 20% bedre performance
 • 15% mindre udskiftning

Det er nogle af de resultater, som Peak Marketing har opnået blandt deres nye medarbejdere efter at have taget Capturi i brug.

Se hele casen her

Udfordring:
Peak Marketings medarbejdere sidder geografisk placeret i hele verden. Så det kan være vanskeligt, at være tæt på den enkelte og give løbende feedback, ligesom det er en udfordring at onboarde nye medarbejdere, når man ikke er sammen fysisk. Specielt i et call center, hvor det at onboarde og træne nye medarbejdere traditionelt sker gennem metoder som ‘medlyt’ hos mere erfarne agenter.

Hvordan hjælper Capturi?:
Peak Marketing bruger Capturis intuitive biblioteksfunktion til at oprette eksempler på ‘best practice’ inden for forskellige områder. Det har både smidiggjort og effektiviseret deres onboardingproces samt den løbende træning og videndeling i hele organisationen. Konkret har Peak Markting med udgangspunkt i Capturis AI-baserede platform, opbygget et katalog med eksempler fra konkrete samtaler indenfor områder, som er centrale for deres forretning. Omåder som:

 • Produktbeskrivelser
 • Indvendingsbehandling
 • Hvordan tales der om pris
 • Gode måder at indlede eller afrunde en samtale på
 • Hvordan svares der på de mest frekvente spørgsmål
Både nye og mere erfarne medarbejdere har altid biblioteket ved hånden, når der er brug for inspiration eller der skal deles viden i en distribueret hverdag.

Få et forspring med Capturi

Vi har gjort det ekstra nemt for dig at lede dit salgsteam med 3 smarte use-cases:

Coaching og onboarding – giv hurtig og effektiv feedback

Spar værdifulde ressourcer, og styrk dit salgsteam hurtigt og effektivt.

Med Capturi kan du effektivisere og konkretisere feedback til de enkelte sælgere, og sikre dig, at nye ansatte kun får adgang til at lytte til – og lære af – jeres mest succesfulde samtaler. 

På den måde skaber du en højere medarbejdertilfredshed, sikrer hurtigere onboarding og opnår en højere succesrate.

Relevante features for dig, der har interesse inden for coaching og onboarding: 
Bibliotek med gode eksempler.
Kommentarfunktion med mulighed for direkte feedback.

Compliance – sikr kvalitet og dokumentation

Alle jeres salgskald dokumenteres. Det gør det nemt og effektivt for dig at sikre, at dit salgsteam følger det aftalte script og efterlever best practices og KPI’er.

Capturis løsning gør det muligt at dokumentere compliance og sikre fokus på kvalitet – særligt ved remote arbejde.
På den måde sikrer du, at dine medarbejdere overholder jeres retningslinjer.

Relevante features for dig, der har interesse inden for compliance:
Trackers
Automatisk identificering af gode og mindre gode vendinger
Automatisk identificering af emner

Voice of the Agent – dit salgsteams Silver Bullet

Øget indsigt i Voice of the Agent giver mulighed for en dynamisk og konstant udvikling af best practices på baggrund af dine mest succesfulde sælgeres performance.

Del succesfulde teknikker med resten af teamet, og identificer og forbedr udfordringer, så I sikrer en god kvalitet på samtalerne og i salgsteamet.

Relevante Features for dig, der er interesseret i Voice of the Agent:
Trackers
Kvalitetssikring og sikring af dokumentation
Automatisk identificering af emner
Automatisk identificering af særligt gode eller mindre gode ord
Bibliotek med gode eksempler

Det siger salgsansvarlige om Capturi

Capturis intuitive platform gør os i stand til at kvalitetssikre vores samtaler langt hurtigere og mere effektivt. Dermed frigør vi ressourcer, som vi bl.a. kan anvende til mere coaching og træning af vores medarbejdere.”

Thomas Jensen

CTO, Salescorp

Capturi gør det nemt og effektivt at dele viden omkring best practice. Blandt andet hjælper biblioteks- og kommentarfunktionen os med målrettet onboarding af nye medarbejdere samt løbende træning af de erfarne. Det er et perfekt alternativt til at have sælgere siddende på ‘medlyt’.

George Høye

Ejer, Peak Marketing Group

Som supervisor hjælper Capturi mig med at kunne komme tættere på vores samtaler og give bedre og mere målrettet feedback og coaching. Jeg bruger trackers og segmenter til nemt at finde de relevante samtaler, som skal coaches på.

Supervisor

Dansk forsikringsselskab

Fra optagelser til værdifulde indsigter

Capturi er et levende produkt, der løbende forbedres og ændres i takt med kundernes behov. Kom med bag om Capturi og bliv klogere på, hvordan samtaler forvandles til værdifulde og virksomhedsspecifikke indsigter.

Kom med på en virtuel tour

Kom med på en guidet tour, og opdag, hvordan Capturi kan hjælpe dit salgsteam med at opnå en højere succesrate.

Dyk ned i de forskellige features og bliv klogere på, hvordan I kan udnytte jeres fulde potentiale, spare værdifuld tid og blive klogere på jeres bedste salgsagenters teknikker.

 

HVORDAN KAN CAPTURI HJÆLPE DIG?

Har du ansvaret for salgsafdelingen i din organisation?
 

Og er du nysgerrig på, hvordan I opnår en højere succesrate, sparer værdifuld tid og sikrer at agenterne følger deres script?

 

Book et møde og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team ved hjælp af datadrevne indsigter.

Ring til Jacob

Tlf:+45 89 87 37 84