Chili Securitys vej til at give bedre IT-oplevelser

 

Med Capturis Speech Analytics-løsning har Chili Security opnået kortere samtaler, flere tilfredse kunder og en højere fastholdelsesprocent.

Alt sammen baseret på deres egne data.

Lunar

Chili Security er et antivirusprogram, der med blot ét klik formår at beskytte computere mod virus og uautoriseret adgang.

Hos Chili Security er de eksperter på at løse IT-relaterede problemer, og derfor er det vigtigt, at de kender deres kunder særdeles godt, så de kan løse IT-problemerne både hurtigt og effektivt.

MED CAPTURI HAR CHILI SECURITY OPNÅET

12 % lavere samtalelængde

ved at identificere “knowledge gaps” hos de enkelte medarbejdere

20% flere glade kunder

ved at arbejde struktureret med “den gode samtale”

50% forbedring i fastholdelsesforsøg

ved at optimere coachingprocesserne

CHILI SECURITYS UDFORDRINGER

 

Chili Security har stor viden inden for IT-branchen, og arbejder altid på at give kunderne den bedst mulige oplevelse. Da kundernes IT-problemer både kan være komplekse og foranderlige, er det vigtigt at Chili Securitys IT-supportere kan løse problemerne hurtigt og effektivt.

 

SÅDAN HJÆLPER CAPTURI

 

Chili Security bruger Capturi til optimere deres kunde- og IT-service. Med indsigter fra Capturi lige ved hånden, kan Chili Security identificere medarbejdernes bedste teknikker og kopiere disse til resten af teamet ved hjælp af optimeret coaching.

Samtidig kan Chili Security, med hjælp fra Capturi, identificere de enkelte medarbejderes styrker og svagheder. Med hjælp fra kommentar- og biblioteksfunktionen kan de enkelte medarbejderes præstationer justeres og optimeres, så både medarbejder og kunde får bedre oplevelser, mens de løser problemer.  

‘Trend’- og ‘tracker’-funktionerne bruges til at identificere hvilke problemer, kunderne typisk henvender sig om, og hvordan disse hurtigt og effektivt kan løses. På den måde kan medarbejderne sikre sig, at de imødekommer kundernes henvendelser.

 

SKAL CAPTURI OGSÅ HJÆLPE DIG MED AT OPTIMERE DIN IT-AFDELING?

Er du ansvarlig for IT-afdelingen i din organisation?
 

Og er du nysgerrig på, hvordan I nedbringer antallet af kundesamtaler, hjælper kunderne hurtigt videre og opnår en højere kundetilfredshed?

 

Book et møde og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team med datadrevne og virksomhedsspecifikke indsigter.

Ring til Jacob

Tlf:+45 89 87 37 84