Lunars vej til bedre kundeservice

 

Vi onboarder mange nye medarbejdere i vores kundecenter og det er ofte tidskrævende og svært at sikre høj kvalitet i onboarding. Med Capturi kan vi spare oceaner af tid og samtidig sikre høj kvalitet og ensartethed i vores onboarding.

– Christian Strøm
Director of Customer Service hos Lunar

Lunar

Lunar er en moderne bankløsning, der kan anvendes i samspil med andre banker. Med mere end 200.000 brugere fordelt over de nordiske lande samler Lunar flere finansielle funktioner i én app.

Lunar skræddersyer deres løsninger efter de enkelte kunders behov, og har altid kunderne i centrum. Derfor er det vigtigt, at Lunar møder kunderne i øjenhøjde og kender brugernes behov.

MED CAPTURI HAR LUNAR OPNÅET

Besparelse på 7 medarbejdere

ved at identificere de problemer, der var skyld i mange kundehenvendelser

40% færre medarbejdere spørger kollegaer til råds

Dette er opnået ved systematisk at identificere manglende viden hos agenterne og coache på de områder, hvor agenten mangler viden

10% forbedring i andelen af glade kunder på tværs af telefonsamtalerne

ved blandt andet at optimere imødekommenhed

LUNARS UDFORDRINGER

 

Lunar oplever en enorm vækst i kunder, efter de fik deres banklicens og lancerede deres business produkt. Denne vækst har medført en stor stigning i kundehenvendelser via telefon og samtidig medført et behov for at ansætte og onboarde mange nye medarbejdere til en kompleks industri. 

 

SÅDAN HJÆLPER CAPTURI

 

Lunar har mange use-cases med Capturi. Først og fremmest bruges Capturi til at identificere de vigtigste spørgsmål, kunderne ringer ind omkring. Når Lunar har identificeret disse spørgsmål, iværksætter de initiativer for at nedbringe henvendelserne og dermed sikre et effektivt kundecenter og gode kundeoplevelser.

 

Foruden kundeindsigter bruger Lunar også Capturi til onboarding af nye medarbejdere. Dette gøres hovedsageligt ved at bruge biblioteksfunktionen til at oprette eksempler på ‘best practice’ indenfor forskellige områder. Det har både smidiggjort og effektiviseret deres onboarding proces. 

 

 

SKAL CAPTURI OGSÅ HJÆLPE DIG MED AT OPTIMERE DIN KUNDESERVICEAFDELING?

Er du ansvarlig for kundeserviceafdelingen i din organisation?
 

Og er du nysgerrig på, hvordan I nedbringer antallet af kundesamtaler, hjælper kunderne hurtigt videre og opnår en højere kundetilfredshed?

 

Book et møde og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team med datadrevne og virksomhedsspecifikke indsigter.

Ring til Jacob

Tlf:+45 89 87 37 84