Mere end bare en softwareløsning

Opskriften på den gode samtale er langt fra simpel. Men vejen dertil kan gøres enklere. Derfor har vi udviklet en software til virksomheder, der gerne vil effektivisere manuelle processer.

Capturi er en plug-in-software, der nemt og enkelt kan kobles til jeres kontaktcenterløsning. Capturi analyserer herefter automatisk jeres kundesamtaler, og forvandler dem til værdifulde indsigter om:
– jeres medarbejderes mest succesfulde teknikker
– jeres kunders oftest stillede spørgsmål
– hvordan I kopierer best practice
og meget mere

Derved kan vores kunder skabe et hurtigt overblik over deres succesfulde samtaler

Fra samtaler til indsigter

Capturi indhenter automatisk alle kundesamtaler ved hjælp af en integration til jeres kontaktcenterløsning. 

Herefter transkriberes samtalerne ved hjælp af bl.a. Machine Learning, Speech Analytics og statistiske analyser.

Disse transskriptioner forvandles til værdifulde indsigter i platformen. Her kan I løbende give konkret feedback og opsætte skræddersyede trackers, så I kan identificere aktuelle tendenser.

Ud fra disse indsigter kan I hurtigt og nemt dykke dybere ned i jeres kunders henvendelser, jeres medarbejderes teknikker, sikre kvaliteten af jeres samtaler og lave forbedringsinitiativer.

Det levende produkt

For at gøre vores talegenkender så nøjagtig som muligt, arbejder vi løbende på at forbedre vores AI-motor. Det gør vi bl.a. ved at træne både vores talegenkender og vores supercomputer. 

På den måde sikrer vi, at softwaren hele tiden bliver bedre til at skelne ord og sætninger fra hinanden og afkode dialekter. Det hele handler nemlig om kontekst.

Vi har et agilt mindset, og vores tilgang til udvikling formes i høj grad af vores kunders behov. Det betyder, at alle forbedringer sker i tæt samarbejde med vores kunder. Og det er bl.a. derfor, vi har udviklet flere skræddersyede features, som kan tilpasses de enkelte virksomheder.

Capturi er altså en levende software, der konstant er under udvikling, og som løbende tilpasses vores kunders skiftende og forskellige behov.

Sikkerhed

Sikkerhed betyder meget for os. 

Derfor både sikrer og krypterer vi al data i overensstemmelse med databeskyttelsesloven, så dine data forbliver i sikre hænder.

Vi vægter GDPR meget højt. Derfor har vi inkluderet sikkerhedsforanstaltninger, som anti-malware og backup og logning af handlinger og adgang i platformen. 

Du kan læse mere om datasikkerhed, GDPR og optagelse af kundesamtaler her.

 

VIL DU OPLEVE MAGIEN HANDS-ON?

Har du ansvaret for servicedesk-, salgs- eller kundeserviceafdelingen i din organisation?
 

Og er du nysgerrig på, hvordan I bedst muligt optimerer jeres kundesamtaler ved hjælp af datadrevne indsigter?

 

Book et møde og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig og dit team med at blive endnu skarpere ved hjælp af kunstig intelligens og Machine Learning.

Ring til Søren

Tlf: +45 31 23 59 04